Fosto Habitaressa 13.-17.9.2023

Fosto Habitaressa 13.-17.9.2023

Fosto esittelee Habitare 2023 -messuilla laajan kattauksen mallistostaan ja osaamisestaan noin 40 eri valaisimen voimin.

 

Tule tutustumaan Foston valaisimiin johtavaan sisustus- ja design-alan messutapahtumaan osastolle 6h2 Valobulevardin alkupäähän. Katso lisätietoja. 

Tuttujen mallien ja värien lisäksi on esillä muun muassa Heikki Turusen Reflexin musta versio, jota on ollut viimeksi saatavilla 80-luvulla. Turusen ikonisesta La Boheme -valaisimesta on esillä pirteä sitruunankeltainen versio oranssin, mustan ja valkoisen lisäksi. Turusen Siluetesta on valkoisen mallin lisäksi esillä kultainen numeroitu malli, joka on viimeistelty Ornon kultasävyllä.

Jonas Hakaniemen eri kokoisten Diamondien kaverina on vuodenvaihteessa esitelty Lamppa, joka on kompakti ja näyttävä pöytävalaisin. Elizabeth Salosen erittäin suositusta Luodosta on esillä myös uusi jalallinen lattiamalli, joka sopii sellaisenaan tai toisen Luodon kaveriksi erittäin hyvin. Salosen Kiiruna-valaisimesta on tehty uusi savunharmaa versio, joka tuo kauniisti esille nykyiset koristeelliset led-polttimot. Salosen kelloa muistuttavasta Annabellista näemme uuden väriversion. Annabell sopii Lisabellien kanssa hienosti yhteen.

Pentagon Designin Flipeissä on kokeiltu uusia värikartioita, joita on helppo myös vaihtaa oman mielen ja sisustuksen mukaan. Mika Tolvasen värikkäät Stanit saavat aina hymyn huulille, ja Jukka Korpiheteen eriväriset Lootukset loistavat pehmeää valoaan useassa sävyssä, niin katossa kuin lattialla.

Fosto Classics -sarjan Dipol ja Monopol antavat luvan iloitella väreillä. Esimerkiksi Monopol sädehtii vaaleanpunaisena ja kromista tulee vielä vähän lisäsäihkettä. Monopol, Dipol, Galileo ja Leonardo ovat erinomaisia projektivalaisimia, koska niiden värejä ja kokoja voidaan joustavasti muunnella. Pelkästään vakioversioina edellä mainituista on saatavilla peräti 25 erilaista mallia.  

Sokerina pohjalla osastollamme on esillä myös kaksi Tapio Anttilan mallia, jotka selviävät messuilla. Mahdollisesti myös jatkoa on luvassa.

Tutustu tästä Foston valaisimiin.