Matti Airaksinen ja Luoto floor -lattiavalaisin

Matti Airaksinen on kutsuttu Foston hallituksen puheenjohtajaksi ja osakkaaksi

Suositun lifestyle-media Tyyliniekan perustaja ja päätoimittaja Matti Airaksinen on helmikuun alusta lukien kutsuttu Fosto Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi sekä merkittäväksi omistajaksi.

”Matin innokkuus ja osaaminen, sekä laajat kontaktiverkostot tyyliin ja designiin liittyen, tukevat oivallisesti Foston kasvu- ja kansainvälistymispyrkimyksiä. Olen tuntenut Matin pitkään ja tehnyt ennenkin tuloksekasta yhteistyötä hänen kanssaan, joten tämä on erinomainen juttu meille”, iloitsee Foston toimitusjohtaja ja pääosakas Jarno Lahtinen.
 
”Pidän kovasti Foston sisustusvalaisimien ajattomasta ja valovoimaisesta tyylistä. On innostavaa lähteä mukaan yhtiöön ja sen tuotteisiin, joiden taustalla on tarinaa ja kotimaista käsityötä. Fosto on toiminut vasta reilun vuoden verran, joten näenkin siinä runsaasti hyödyntämätöntä potentiaalia. On myös upeaa päästä tekemään yhteistyötä Foston valovoimaisten suunnittelijoiden, kuten Elizabeth Salosen, Jonas Hakaniemen ja Heikki Turusen kanssa”, kertoo Matti Airaksinen.

Lisätietoja:

Jarno Lahtinen
040 719 6468

Matti Airaksinen
045 122 8780

Kuvassa Matti Airaksinen, Jarno Lahtinen ja valaisinsuunnittelun vanha mestari Heikki Turunen.